Ελλάδα » Μακεδονία » Χαλκιδική

Kάντε εδώ για αναζήτηση Ξενοδοχείων
στην περιοχή Άφυτος

Χαλκιδική, ένας παραδεισένιος τόπος - Αξιοθέατα και Πληροφορίες

Χαλκιδική, ένας παραδεισένιος τόπος - Αξιοθέατα και Πληροφορίες

Η Χερσόνησος της Χαλκιδικής είναι μια όαση πλησίον της πόλης της Θεσσαλονίκης, από την οποία σε μικρή απόσταση ξεκινούν τα πόδια της Χαλκιδικής και επεκτείνονται μέχρι το Αιγαίο Πέλαγος. Οι δύο μεγάλες λίμνες Κορώνεια και Βόλβη, ας πούμε ότι χωρίζουν τη χερσόνησο στη Χαλκιδική από την υπόλοιπη Μακεδονία Ελλάδα.

Η Χαλκιδική διαθέτει 500 χλμ. ακτών, με τις υπέροχες αμμώδεις παραλίες της που περιβάλλονται από ηρεμία, γαλαζοπράσινη θάλασσα και σφίζουν από ζωή το καλοκαίρι. Το πόδι της Κασσάνδρας αποτελείται από πολυτελείς κατοικίες και ξενοδοχεία στη Χαλκιδική, συγκροτήματα για τους πλούσιους και διάσημους, ή ας πούμε ότι αποτελεί ένα τουριστικό θέρετρο και γκέτο. Απεναντίας το μεσαίο πόδι της Χαλκιδικής η Σιθωνία έχει ξεφύγει από τις υπερβολές και μπορείτε να βρείτε μερικές από τις πιο ήσυχες και μαγευτικές παραλίες της Ελλάδος. Το ανατολικότερο ακρωτήρι της Χαλκιδικής είναι η μοναστική περιοχή του Άγιου Όρους και το μεγαλύτερο μέρος της προσεγγίζεται μόνο από άνδρες προσκυνητές.

Η Χαλκιδική είναι ένας τόπος για διακοπές οικογενειών αλλά και ανεξάρτητων ταξιδιωτών. Σχεδόν όλα τα καταλύματα λειτουργούν καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού με τιμές και προσφορές προσιτές για όλα τα βαλάντια. Η Χαλκιδική έχει περίπου 30 κάμπινγκ που ακόμη και σε πλήρη πληρότητα μπορούν να σας εξυπηρετήσουν.

Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα μέρη και μνημεία για να επισκεφθείτε κατά την διαμονή στην Χαλκιδική στην Ελλάδα. Παρακάτω θα βρείτε τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα:

Σπήλαιο Πετραλώνων: Στη βόρεια Χαλκιδική, το σπήλαιο των Πετραλώνων (ανοιχτό 09:00 -19:00 κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού εργάσιμες ημέρες και ώρες), βρίσκεται 56 χιλιόμετρα νότια-ανατολικά της πόλης της Θεσσαλονίκης, έχει σταλακτίτες και σταλαγμίτες και σε αυτό έχει βρεθεί ανθρώπινο κρανίο 700.000 ετών (απόδειξη ότι επρόκειτο από τους πρώτους κατοίκους της Ευρώπης). Το σπήλαιο είναι οργανωμένο και τα ενδιαφέροντα προσβάσιμα μέρη του παρουσιάζονται με φωτιζόμενη διάβαση πεζών και μάλιστα το μέρος που είναι επισκέψιμο είναι στην πραγματικότητα μόνο ένα μικρό τμήμα της τεράστιας σπηλιάς. Η επικρατούσα θεωρία προέρχεται από τον αρχαιολόγο καθηγητή και κάτοικο της περιοχής Άρη Πουλιανό, ο οποίος θεωρεί ότι τα Πετράλωνα αδιαμφισβήτητα έχουν κατοικηθεί από τον αρχαιότερο γνωστό ανθρώπινο ον με ευφυΐα τον γνωστό Homo sapiens (Αρχανθρώπος), ο οποίος προέρχεται από την Ευρώπη και όχι την Αφρική, όπως πιστεύεται ευρέως μέχρι σήμερα. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες συχνά κάνουν εκδρομές στο σπήλαιο των Πετραλώνων.

Αρχαία Όλυνθος: (ανοικτή έως 19:00), ένας αρκετά σημαντικός αρχαιολογικός χώρος της Χαλκιδικής, χρονολογείται από τον 7ο π.Χ. αιώνα, όταν η περιοχή κατοικήθηκε από κατοίκους της γνωστής μας Ελληνικής Μακεδονίας. Οι Πέρσες κατέστρεψαν την αρχική πόλη της Ολύνθου το 479 π.Χ., αλλά η πόλη ανοικοδομήθηκε 45 χρόνια αργότερα και καθορίσθηκε ως η πρωτεύουσα της Χαλκιδικής. Το 348 π.Χ., Φίλιππος ΙΙ, ο βασιλιάς της Μακεδονίας, ισοπέδωσε την πόλη και ο καταστροφικός σεισμός την ίδια χρονική περίοδο την ισοπέδωσε τελείως, χωρίς να μπορέσει να συνέλθει από κει και πέρα.

Κασσάνδρα: Η χερσόνησος Κασσάνδρα είναι εξίσου όμορφη και ενδιαφέρουσα όπως η Σιθωνία με διαφορές ως προς το τουριστικό προϊόν και τους επισκέπτες που δέχονται. Είναι δύσκολο αν δεν έχετε κλείσει έγκαιρα τις διακοπές σας στη Χαλκιδική στην Κασσάνδρα να βρείτε ελεύθερα καταλύματα για τη διαμονή σας και μάλιστα με τις προδιαγραφές που θέλετε. Ωστόσο, εάν είστε λάτρεις της σκηνής, υπάρχουν πολλά καλά κάμπινγκ που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν. Το ελεύθερο κάμπινγκ απαγορεύεται και υπάρχουν πινακίδες που σας ειδοποιούν για αυτό το γεγονός. Η δυτική πλευρά του ποδιού της Κασσάνδρας είναι κάπως πιο ήσυχη και προσιτή για οικογένειες ή τους λάτρεις της ησυχίας και της φύσης. Το μικρό θέρετρο της Σίβηρης σε αυτήν την πλευρά, έχει καταστεί ως προορισμός της ελίτ των ανθρώπων της Θεσσαλονίκης. Ο παραδοσιακός μικρός παραθαλάσσιος οικισμός της Αφύτου, η οποία, προς τιμήν των κατοίκων της, έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλοκαιρινό, ευχάριστο και κοσμοπολίτικο χωριό ιδανικό για όλα τα γούστα. Θα συναντήσετε φιλική διάθεση εξυπηρέτησης προς τους επισκέπτες, μαγαζάκια που θυμίζουν την πλάκα της Αθήνας και χαλαρή ατμόσφαιρα. Στην Άφυτο οι θαυμαστές των Clubbers έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν στα μεγάλα κλαμπ της περιοχής με σύγχρονες μουσικές επιλογές. Θα έλεγα ότι είναι το ιδανικό μέρος για καλοκαιρινές διακοπές για αυτούς που θέλουν να επισκεφθούν και τα δύο πόδια της Χαλκιδικής σε εξορμήσεις τους. Στην Κασσάνδρα το κέντρο διασκέδασης φυσικά είναι το κοσμοπολίτικο χωριό της Καλλιθέας. Εκεί θα συναντήσετε κλαμπ, μουσικά μπαρ και ντίσκο και όλα τα είδη της διασκέδασης για νέους ανθρώπους. Οι λάτρεις της νυχτερινής ζωής να προτιμήσουν αυτό το μέρος για τη διαμονή στη Χαλκιδική κατά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αφού άνδρες και γυναίκες λικνίζονται μέχρι πρωίας (ακόμη και 24ωρα) στο ρυθμό της διασκέδασης σε όλη την ευρύτερη περιοχή στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Η διασκέδαση, η νυχτερινή ζωή μια μικτή κουλτούρα από ανθρώπους από όλο τον κόσμο, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες διασκέδασης για ζευγάρια και μεμονωμένους. Αν θέλετε ένα ήρεμο και ήσυχο περιβάλλον για τις διακοπές σας θα πρέπει να ψάξετε ανατολικά στη Σιθωνία.

Σιθωνία: Η Δυτική Ακτή είναι ένας ιδανικός τόπος για διακοπές οικογενειών και για λάτρεις της φύσης. Το τοπίο της Σιθωνίας, το οποίο θα διαπιστώσετε στην περιήγησή σας, έχει καταπληκτική πανοραμική θέα στα πυκνά δάση πεύκου και ελάτης. Το νότιο άκρο και η ανατολική ακτογραμμή είναι το πιο παρθένο τουριστικό μέρος με τους καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς για μεμονωμένα ζευγάρια και τους λάτρεις της ησυχίας. Ένας κυματιστός δρόμος κάνει μια θηλιά γύρω Σιθωνία, σε μεγάλους όρμους, μέρη αναρρίχησης και δασώδεις λόφους που βυθίζοντας μέχρι κάτω στη θάλασσα και στα μικρά θέρετρα και χωριά. Εκεί θα βρείτε την υπέροχη παραλία στον Αρμενιστή και τις καβουρότρυπες. Η δυτική ακτή απλώνεται σε μια τεράστια αμμώδη παραλία, πολύ δημοφιλής, με παραλίες μεταξύ Νικήτης και νότιουάκρου, με την παραλία της Καλόγριας να αξίζει μια ειδική αναφορά καθώς και την παραλία της Λαγομάνδρας. Πέρα από εκεί ο Νέος Μαρμαράς, το μεγαλύτερο θέρετρο της Σιθωνίας είναι η πιο πολυσύχναστη παραλία, αλλά και ένα τουριστικό θέρετρο με πολλά μέρη για να μείνετε όπως ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, στούντιο και κάμπινγκ. Θα βρείτε τις μεγάλες πληροφοριακές πινακίδες και στα δύο μέρη των δρόμων πλησίον του Νέου Μαρμαρά. Πέρα από το Νέο Μαρμαρά οι λόφοι οδηγούν σε πολλές παραλίες και κάμπινγκ καθώς και σε μικρά τουριστικά χωριά.

Η Τορώνη και το Πόρτο Κουφό είναι δύο από τα μικρά τουριστικά χωριά με ξεχωριστές παραλίες. Το τελευταίο είναι ένα μικρό γραφικό λιμάνι με γιοτ σε ένα βαθύ προφυλαγμένο κόλπο και έχει μια αρκετά παρθένα παραλία. Υπάρχουν πολλές ψαροταβέρνες και χώροι για φαγητό και διασκέδαση και θα πρέπει να αποφασίσετε να μείνετε σε δωμάτια ή ξενοδοχείο της περιοχής μεταξύ πολλών επιλογών που θα καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών. Ένα ιδανικό και παρθένο και ας πούμε ανεξερεύνητο μέρος στη Χαλκιδική είναι ο μικροσκοπικός και σχεδόν κρυμμένος οικισμός Καλαμίτσι, ο οποίος αποτελεί μια από τις ομορφότερες γωνιές της χερσονήσου της Σιθωνίας. Αυτός ο μικρός θύλακας έχει μια πανέμορφη αμμώδη παραλία, ταβέρνες και εστιατόρια, μικρές μονάδες με ενοικιαζόμενα δωμάτια, μερικά παραλιακά κάμπινγκ και εγκαταστάσεις ενοικίασης σκαφών. Ανακαλύψτε τον ιδανικό αυτό προορισμό στη Χαλκιδική για τις διακοπές σας.

Προορισμοί - Ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Λίμνη Πλαστήρα

Τζουμέρκα

Ιωάννινα ξενοδοχεία

Λουτρά Πόζαρ

ξενοδοχεία Αττικής

Καιμάκτσαλαν

Αττική ξενοδοχεία - Αττική διαμονή

Τουριστικός Οδηγός

Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Αττική

ξενώνες στην Αττική

Φθηνά ξενοδοχεία στην Αθήνα

Ξενοδοχεία κοντά σε Ελευθέριος Βενιζέλος

Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Πειραιάς ξενοδοχεία

Ανατολική Αττική

Ανατολική Αττική ξενοδοχεία

ξενοδοχεία στην δυτική Αττική

ξενοδοχεία στον Πειραιά

ξενοδοχεία στο λιμάνι Πειραιά

Λίμνη Πλαστήρα ξενώνες

ξενώνες στη λίμνη πλαστήρα

Τουριστικός Οδηγός Ελλάδος

Λίμνη Πλαστήρα ξενοδοχεία

ξενοδοχεια στη λιμνη πλαστηρα

Τζουμέρκα ξενώνες

Ξενώνες στα Τζουμέρκα

Κοινωνικός Τουρισμός Ζαγοροχώρια

Ξενοδοχεία Κοινωνικού Τουρισμού

Ξενοδοχεία Αττικής

Ξενοδοχεία Χαλκιδικής

ξενοδοχεια στην Χαλκιδική

Ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Χαλκιδική

Χαλκιδική

Λουτρά Πόζαρ ξενοδοχεία Τιμές

Καιμακτσαλαν ξενοδοχεια

ξενοδοχεία στην Όρμα Αριδαίας

Δωμάτια στα λουτρά Αριδαίας

Φλώρινα Γούνες

Φλώρινα ξενοδοχεία

ξενοδοχεια στη Φλωρινα

Ξενώνες στη Φλώρινα

Φλώρινα ξενώνες

Καρπενήσι ξενοδοχεία

ξενοδοχεία στο Καρπενήσι

Βελούχι χιονοδρομικό

Άγιος Νικόλαος Καρπενησίου

Πιερία ξενοδοχεία

Χιονοδρομικά Κέντρα

Αττική ξενοδοχεία

Διακοπές στην Αττική

Παρθενώνας Αττικής

Αττικό Μετρό

Δωδεκάνησα ξενοδοχεία

Διαμονή στα Δωδεκάνησα

Παραλίες στα Δωδεκάνησα

Κέρκυρα ξενοδοχεία

ξενοδοχεία στην Κέρκυρα

Κεφαλλονιά ξενοδοχεία

ξενοδοχεία στην Κεφαλλονιά

Επτάνησα ξενοδοχεία

ξενοδοχεία στα Επτάνησα

Ενοικιαζόμενα δωμάτια στα Επτάνησα

Διακοπές στα Επτάνησα

Λευκάδα ξενοδοχεία

Κοινωνικός Τουρισμός στα Επτάνησα

Ξενοδοχεία Κοινωνικού Τουρισμού

Κέρκυρα ενοικιαζόμενα δωμάτια

Λευκάδα ενοικιαζόμενα δωμάτια

Βίλλες στην Κέρκυρα

Παξοί ενοικιαζόμενα δωμάτια

Παξοί ξενοδοχεία

Διακοπές στους Παξούς

Ζάκυνθος ξενοδοχεία

Ζάκυνθος διαμονή

Ζάκυνθος δωμάτια

Ιθάκη ξενοδοχεία

Ιθάκη δωμάτια

Ιθάκη ενοικιαζόμενα διαμερίσματα

Κερκίνη διαμονή

Διακοπές στην Κερκίνη

Κερκίνη Υδροβιότοπος

Σιδηρόκαστρο λουτρά

Ιππασία στη λίμνη Κερκίνη

Βαρκάδα στη λίμνη Κερκίνη

Ενοικιαζόμενα δωμάτια Καρπενήσι

Μέτσοβο ξενοδοχεία

Χιονοδρομικό Μετσόβου

Διακοπές στην Ήπειρο

Διακοπές στα Δωδεκάνησα

Διακοπές στη Θεσσαλία

Διακοπές στη Θράκη

Διακοπές στην Κρήτη

Διακοπές στις Κυκλάδες

Διακοπές στη Μακεδονία

Διακοπές στην Πελοπόννησο

Διακοπές στις Σποράδες

Διακοπές στην Αθήνα

Διακοπές στον Πειραιά

Διακοπές στα Κύθηρα

Διακοπές στην Αστυπάλαια

Διακοπές στην Κάλυμνο

Διακοπές στην Κάρπαθο

Διακοπές στην Κάσο

Διακοπές στο Καστελόριζο

Διακοπές στην Κω

Διακοπές στους Λειψούς

Διακοπές στη Λέρο

Διακοπές στη Ρόδο

Διακοπές στη Νίσυρο

Διακοπές στη Πάτμο

Διακοπές στη Σύμη

Διακοπές στην Τήλο

Διακοπές στη Χάλκη

Πελοπόννησος ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία στην Αστυπάλαια

Σποράδες ξενοδοχεία

Στερεά Ελλάδα ξενοδοχεία

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στην Αστυπάλαια

Νησιά ΒΑ Αγαίου ξενοδοχεία

Αστυπάλαια Ξενοδοχεία

Ευρυτανία ξενοδοχεία

Κάμπινγκ στην Αστυπάλαια

Φωκίδα ξενοδοχεία

Κάλυμνος Ξενοδοχεία

Εύβοια ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία στην Κάλυμνο

Βοιωτία ξενοδοχεία

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στην Κάλυμνο

Φθιώτιδα ξενοδοχεία

Κάμπινγκ στην Κάλυμνο

Αγρίνιο διαμονή

Ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Ναύπλιο

Παλιά πόλη Ναυπλίου

Πόρτο Χέλι ξενοδοχεία

Παράλιο Άστρος ξενοδοχεία

Βυτίνα ξενοδοχεία

Κυλλήνη ξενοδοχεία

Ηλεία ξενοδοχεία

Ηλεία ενοικιαζόμενα δωμάτια

Κάμπινγκ στην Πελοπόννησο

Κάμπινγκ στην Χαλκιδική

ξενώνες στο Περτούλι

Καλαμπάκα ξενοδοχεία

Δωμάτια στην Καλαμπάκα

Μετέωρα ξενοδοχεία

Κάρπαθος Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία στην Κάρπαθο

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στην Κάρπαθο

Κάμπινγκ στην Κάρπαθο

Κάσος Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία στην Κάσο

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στην Κάσο

Κάμπινγκ στην Κάσο

Καστελόριζο Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία στο Καστελόριζο

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στο Καστελόριζο

Κάμπινγκ στο Καστελόριζο

Κως Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία στην Κω

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στην Κω

Κάμπινγκ στην Κω

Λειψοί Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία στους Λειψούς

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στους Λειψούς

Κάμπινγκ στους Λειψούς

Λέρος ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία στη Λέρο

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στη Λέρο

Κάμπινγκ στη Λέρο

Ρόδος Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία στη Ρόδο

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στη Ρόδο

Κάμπινγκ στη Ρόδο

Ξενώνες στη Ρόδο

Ξενώνες στη Ρόδο

Νίσυρος Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία στη Νίσυρο

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στη Νίσυρο

Κάμπινγκ στη Νίσυρο

Πάτμος Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία στη Πάτμο

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στην Πάτμο

Κάμπινγκ στην Πάτμο

Σύμη Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία στη Σύμη

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στη Σύμη

Κάμπινγκ στη Σύμη

Ηράκλειο ξενοδοχεία

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στην Τήλο

Χανιά ξενοδοχεία

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στη Χάλκη

ξενοδοχεία στα Χανιά

Παραλίες Κρήτης

Παραλιακά ξενοδοχεία στην Κρήτη

Μοναστήρια στα Μετέωρα

Περτούλι χιονοδρομικό κέντρο

Ελάτη Τρικάλων

Πρέσπες ξενώνες

διαμονη στις Πρεσπες

διαμονη στην λιμνη κερκινη

Θάσος ενοικιαζόμενα δωμάτια

ενοικιαζομενα δωματια στη Θασο

Καμπινγκ στη Θασο

ενοικιαζομενα δωματια στη Σκαλα Ποταμιας

ενοικιαζομενα δωματια στον Ποτό Θάσου

Κάμπινγκ στη Κέρκυρα

Ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Κεφαλλονιά

Κάμπινγκ στη Κεφαλλονιά

Κάμπινγκ στη Ζάκυνθο

Κάμπινγκ στη Λευκάδα

Ξενώνες στην Ιθάκη

Ξενώνες στους Παξούς

Τζουμέρκα ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία στα Τζουμέρκα

Ενοικιαζόμενα δωμάτια στα Τζουμέρκα

Ξενοδοχεία στην Ήπειρο

Διαμονή στην Ήπειρο

Ιωάννινα Ξενώνες

Ενοιιαζόμενα Δωμάτια στα Ιωάννινα

Διακοπές στα Ιωάννινα

Άρτα Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία στην Άρτα

Διακοπές στην Πρέβεζα

Πρέβεζα Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία στην Πρέβεζα

Διακοπές στη Θεσπρωτία

Ξενοδοχεία στη Θεσπρωτία

Ζαγοροχώρια Ξενοδοχεία

Παραδοσιακοί Ξενώνες στα Ζαγοροχώρια

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στα Ζαγοροχώρια

Χειμερινές Διακοπές στα Ζαγοροχώρια

Διακοπές στα Ιόνια νησιά

Διακοπές στη Σαντορίνη

Διακοπές στη Μύκονο

Διακοπές στη Μήλο

Διακοπές στη Ρόδο

Διακοπές στο Ναύπλιο

Λήμνος ξενοδοχεία

Λέσβος ξενοδοχεία

Ικαρία ξενοδοχεία

Σάμος ξενοδοχεία

Πόρος διαμονή

Πόρος ενοικιαζόμενα δωμάτια

Αίγινα ενοικιαζόμενα δωμάτια

Αίγινα ξενοδοχεία

Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου

ξενοδοχεία στην Καλαμπάκα

Προσφορές ξενοδοχείων στα Ζαγοροχώρια

Προσφορές ξενοδοχείων στα Τζουμέρκα

Διακοπές στη Σαμοθράκη

ξενοδοχεία στη Σαμοθράκη

Λίμνη Κερκίνη διαμονή

Πακέτα διακοπών 2012

Ελλάδα

Ελληνικά Νησιά

Τολό ξενοδοχεία

Ναύπλιο ξενοδοχεία

Ίρια ξενοδοχεία

Ερμιόνη ξενοδοχεία

Ναύπλιο δωμάτια

Άγιος Αθανάσιος

Καρπενήσι διαμονή

Θάσος ξενοδοχεία

Σκάλα Ποταμιάς ξενοδοχεία

Ποτός ξενοδοχεία

Λιμένας Θάσου

θασοσ διαμονη

ενοικιαζομενα δωματια θασος

Θασος

thassos island

ξενοδοχείο Θάσος

θασοσ

go thassos

Ξενοδοχείο Αλέα Θάσος

ξενοδοχεία στη Μύκονο

ξενοδοχεία στη Σαντορίνη

Σαντορίνη ξενοδοχεία

ξενοδοχεία στη Θάσο

Κερκίνη ξενοδοχεία

Νάξος

Νάξος ξενοδοχεία

ξενοδοχεία στο Τολό

Τολό διαμονή

ξενοδοχεία στο Ναύπλιο

Ναύπλιο διαμονή

Ζαγοροχώρια ξενώνες

Ζαγόρια

Τζουμέρκα φεστιβάλ

Ελλάδα ξενοδοχεία

Θάσος προσφορές διακοπών 2012

ξενοδοχείο Θάσος

Καρπενήσι προσφορές

Κέρκυρα διαμερίσματα

Κέρκυρα διαμονή

Ημιδιατροφή

Ημιδιατροφή

Πλήρης διατροφή

Πλήρης διατροφή

Παραλίες

Παραλίες

Παραλίες

Παραλίες

Συνέδρια στην Αττική

Ακρόπολη μουσείο

Μουσείο Ακρόπολης

Διακοπές στη Θάσο

δωμάτια στον Ποτό Θάσου

Ποτός ενοικιαζόμενα δωμάτια

Σκάλα Ποταμιάς δωμάτια

Λίμνη Πλαστήρα διαμονή

Πάρος ξενοδοχεία

Μήλος διαμονή

Χανιά ενοικιαζόμενα δωμάτια

Χανιά παραλίες

Ηράκλειο παραλίες

Άγιος Νικόλαος παραλίες

προσφορές ξενοδοχείων στο Καρπενήσι

παραλίες Θάσου

Ελούντα ξενοδοχεία 5 αστέρων

παραλία ποτού Θάσου

Παραλία Σκάλας Ποταμιάς

νησί Θάσου

Ζαγοροχώρια

Τζουμέρκα

ξενοδοχείο

ξενοδοχείο

Παλιός Άγιος Αθανάσιος

Θαλάσσιες δραστηριότητες

Θαλάσσιες δραστηριότητες

ξενοδοχεία

Πήλιο

Πήλιο

Πήλιο

Πήλιο

Κέρκυρα

kaimaktsalan live

all inclusive

all inclusive

all inclusive

all inclusive

Πλήρης Διατροφή

5 star

5 star hotels

5 αστέρων ξενοδοχεία

5 αστέρων ξενοδοχεία

προσφορές ξενοδοχείων στην ελλάδα

προσφορές ξενοδοχείων στην ελλάδα

προσφορές ξενοδοχείων στην Θάσο

προσφορές ξενοδοχείων στη χαλκιδική

Μύκονος ξενοδοχεία